La dissetena edició del Certamen de lectura en veu alta ha finalitzat. Una edició diferent en un curs excepcional. Les restriccions a causa de la pandèmia per Covid han trasbalsat tot el curs escolar i, de retruc, el Certamen ha hagut d’adaptar-se a les noves maneres de fer, ja que les agrupacions de nois i noies de bombolles diferents ens ha impedit tirar-lo endavant tal com estava previst.

Així, el 17è Certamen de LVA ha estat, per primera vegada, telemàtic. Hem après molt, hem valorat més que mai l’esforç i generositat del professorat, hem patit (molt!), ens hem il·lusionat i hem gaudit. Estem satisfets amb el resultat i crec que ens hem de felicitar per poder haver-lo tirat endavant.

L’experiència ens ha fet repensar alguns aspectes del Certamen: i si mantenim alguna fase telemàtica per estalviar desplaçaments als centres? La gala telemàtica ha fet possible que tota la classe gaudís de l’acte? Podem aconseguir l’emoció i l’il·lusió en format virtual? Ara toca fer balanç, reflexionar i planificar una nova edició del Certamen.

Ens comprometem a seguir treballant amb esforç, il·lusió i generositat per seguir oferint una activitat de qualitat, amb l’objectiu de contribuir a l’educació i la cultura del país.

Gràcies per ser-hi. Bon estiu!