Recursos

Recursos2021-02-25T16:04:59+01:00
recursos

Tallers de formació presencial

En el marc de l’acord entre la Fundació Enciclopèdia i el Departament de Cultura, oferim tallers de lectura en veu alta a les Biblioteques de Catalunya. Des dels Serveis Territorials del Departament d’Educació s’informa de les dates i llocs dels tallers als centres inscrits i a l’agenda de la web també s’hi poden trobar totes les dades.

Clips de lectura

Consells de l’actriu Berta Giraut per a portar a terme una bona lectura en veu alta; set fragments d’obres llegides en veu alta que ens serveixen com a model; i consells d’un grup d’investigadors per a gestionar les emocions que genera el Certamen de lectura en veu alta. Vint-i-un vídeos curts que formen un tutorial molt interessant.

Manual de lectura en veu alta

LFundació Enciclopèdia Catalana i l’editorial Text-laGalera van editar l’any 2015 un manual de lectura en veu alta que podeu descarregar-vos en aquest enllaç. El manual ha estat elaborat per la Txell Sota, formadora de lectura en veu alta de la Fundació Enciclopèdia Catalana.

Vídeo-taller: eines per treballar la lectura en veu alta

En aquest vídeo podreu trobar propostes pràctiques i consells per a aconseguir una bona lectura en veu alta. El taller té lloc en una classe d’un grup d’alumnes de teatre (Món de Mones, Escola de Teatre) i és a càrrec de Gemma Martínez, actriu i pedagoga.

Accediu al vídeo del taller

Apunts: eines per a treballar la lectura en veu alta

Altres

En l’apartat de Notícies d’aquesta web podeu trobar activitats, articles, etc. relatius a la lectura en veu alta. També a través de les nostres xarxes socials (Facebook i Twitter) donem publicitat als continguts que ens semblen d’interès.

Tornar