Recta final

Recta final

Lectores,
Lectors,

Ja hem celebrat tres de les set semifinals d’aquesta edició. Arriben a aquesta fase 218 centres educatius -alguns en més d’una categoria- dels 773 que s’han inscrit i han participat en la fase de quarts.

Fa dotze anys que ens admirem del nivell dels lectors i lectores que s’enfilen als escenaris per llegir-nos els textos que s’han preparat i, tot i que pugui semblar un tòpic, sembla que cada any és millor que l’anterior.

Cada categoria ens enamora per la seva particularitat: els Grumets vermells (CM) perquè són petits grans lectors, són els primers en sortir a l’escenari i enfrontar-se a un públic nombrós, i ho fan amb alegria i decisió; els Grumets verds ha estat, històricament, la categoria que manté un nivell més alt (CS), la que ho posa més difícil al jurat; els Timoners (aula d’acollida) ens sorprèn i ens impressiona per la capacitat de poder llegir en una llengua que encara s’està aprenent, i fer-ho tan bé!; els Corsaris ens avisen que ja som de ple a l’ESO, i amb certa timidesa ens fan saber que si són dalt d’un escenari no és per fer-se veure, si no per fer-se escoltar de valent; i la Tropa de Corsaris, la categoria col·lectiva, el grup que ha de compenetrar-se, de coordinar-se a la perfecció… una categoria que crida l’atenció de la platea per la capacitat de treballar en equip.

Aquests són els nostres lectors i lectores, els que escoltem, admirem i felicitem. Gràcies, nois i noies! I, com sempre, gràcies a tots i totes els que sou al seu darrere: professorat, famílies, companys i companyes.

Seguim amb les semifinals! Seguirem informant!

By |2016-05-10T17:04:14+02:00maig 10th, 2016|Blog, Notícies|Comentaris tancats a Recta final