FEC-CERTAMEN

Veualta és el projecte del Grup Enciclopèdia que té la missió de promoure la literatura i la llengua per mitjà de la lectura compartida en veu alta.

Segons estudis científics, la lectura compartida en veu alta comporta implicacions emocionals, socials i d’adquisicó de coneixements que potencien i consoliden aspectes cognitius claus per a la infantesa, l’adolescència, la joventut i l’edat adulta.

Veualta vol aportar nous coneixements sobre els beneficis de la lectura en veu alta per mitjà d’estudis i publicacions i ofereix recursos i formació per a tots els públics.

Per estimular la lectura compartida, Veualta organitza:

Certamen de lectura en veu alta
ESCOLAR

Dirigit a estudiants de 3r de primària a 4t d’ESO, que hi participen en representació dels seus centres educatius. Amb 18 anys d’història, el Certamen és una de les activitats més reeixides de promoció de la lectura i cada curs hi participen milers de nois i noies que representen els seus centres educatius.

Més informació

Certamen de lectura en veu alta
ADULTS

Dirigit a persones més grans de 18 anys, s’organitza en dues categories: prosa i poesia. La primera edició es convoca el 2022.

Més informació