Novetats al XVII Certamen de LVA

Novetats al XVII Certamen de LVA2020-09-08T12:09:44+02:00

En les diverses fases del Certamen els alumnes han de llegir del llibre (en paper o digital), en lloc de llegir de fotocòpies, com es feia fins ara.

Per tant, no s’enviaran els textos en PDF deu dies abans, si no que cinc dies abans s’indicarà quin fragment del llibre es llegirà. El dia de la semifinal o final es repartirà, per sorteig, quin fragment o pàgina toca a cada finalista.

No s’acceptarà la lectura de PDF en cap de les fases del Certamen. Cada finalista ha de portar el seu llibre (en paper o digital, sempre que sigui d’una font legal).

¡

En totes les fases, des de l’organització s’indicarà el fragment del llibre que cal preparar i el calendari de cada fase. En totes les fases, l’alumnat finalista ha de portar el llibre.

En la fase de la final territorial –se’n faran deu, una per cada Servei Territorial d’Educació– caldrà acomplir les condicions perquè el vídeo sigui vàlid. Com en la fase anterior, un jurat especialitzat valorarà les lectures i deicidirà qui és el guanyador o guanyadora de cada categoria.

La Festa de la Lectura, a diferència de la final del Certamen tal com coneixíem fins ara, no és competitiva. Es tracta del lliurament de premis als guanyadors i guanyadores de les deu finals territorials, així com d’una mostra de lectura.

Tornar