DIA MUNDIAL DE LA LECTURA EN VEU ALTA

DIA MUNDIAL DE LA LECTURA EN VEU ALTA

El dia 16 de febrer és el dia Mundial de la Lectura en Veu Alta. Ens n’alegrem! Reivindicar la lectura en veu alta no com un fet aïllat i anecdòtic si no com una activitat que formi part de les nostres aules.

La jornada ha estat impulsada per l’organtizació Litworld. Amb l’eslògan “Llegiu en Veu Alta. Canvieu el Món”, Litworld convida els centres educatius de tots el món a unir-se a la celebració i fer alguna cosa en favor del 758 milions de persones que no saben llegir arreu del planeta. Per a fer-ho, proposa diferents activitats, com llegir en veu alta amb més gent de tot el món per mitjà d’Skype o altres plataformes; crear històries en grup; o convidar algú especial a llegir en veu alta.

Podem dir amb orgull que gràcies al Certamen de Lectura en Veu Alta, cada dia és el dia Mundial de la Lectura en Veu Alta. Que treballem cada dia de l’any per aconseguir que més i més escoles incloguin la lectura compartida en el seu projecte. I diem amb molta satisfacció que cada any creix aquesta família que vol compartir la pàgina escrita.

Podeu tenir més informació sobre el Dia Mundial de la Lectura, en castellà, a Observatorio de la lectura y el libro .

By |2017-02-17T10:45:27+01:00febrer 16th, 2017|Blog, Notícies|Comentaris tancats a DIA MUNDIAL DE LA LECTURA EN VEU ALTA