A tot arreu i en tot moment

A tot arreu i en tot moment

Lectores,
Lectors,

Aquest curs 2018-2019 convoquem la quinzena edició del Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta. Dit així no sembla pas una xifra tan important, però… ja fa quinze anys!

En aquests quinze anys, desenes de milers de nois i noies han passat pels escenaris d’alguna de les fases del Certamen. Els hem vist riure, il·lusionar-se, fer-se grans… Desenes de milers de paraules escrites han estat llegides en veu alta, escoltades pel públic que omple auditoris i teatres i si hem aconseguit que, gràcies al Certamen, algú hagi descobert la màgia de la literatura, ja ens sentim satisfets.

El Certamen és molt més que lectura. És expressió oral, superació, tasca de grup, cooperació, expectatives… El Certamen també és l’equip que cada curs s’il·lusiona per oferir novetats, noves eines per adaptar-nos als nous temps, el professorat que vol anar més enllà de les parets de l’escola, els nens i nenes, els nois i noies, les famílies, les entitas i administracions que hi donen suport… El Certamen som milers i milers i, en aquesta quinzena edició, segur que n’hi haurà que voldran sumar-s’hi. Als que ja sou Certamen i als que us hi sumareu: moltes gràcies per aquests quinze anys. I no ho oblideu… llegim en veu alta, a tot arreu i en tot moment!

 

 

By |2018-09-13T17:12:43+02:00setembre 13th, 2018|Blog, Notícies|Comentaris tancats a A tot arreu i en tot moment