Recursos

Recursos2018-08-28T10:10:13+00:00

Tallers de formació per al professorat

En cada edició del Certamen la Fundació Enciclopèdia Catalana ofereix tallers presencials per al professorat dels centres educatius inscrits. La convocatòria es fa des dels Serveis Educatius del Departament d’Ensenyament i cada centre ha de fer la inscripció en els terminis assenyalats. La convocatòria es fa a través del correu-e.

Apunts del taller de formació

Els participants al taller de lectura que la Fundació Enciclopèdia Catalana, amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament, podeu descarregar-vos els Tallers Ara t’escolto! de la companyia Impro Barcelona i la presentació realitzada per la Berta Giraut (podreu veure els vídeos de la presentació si us descarregueu l’arxiu al vostre ordinador).

Manual de lectura en veu alta

LFundació Enciclopèdia Catalana i l’editorial Text-laGalera van editar l’any 2015 un manual de lectura en veu alta que podeu descarregar-vos en aquest enllaç. El manual ha estat elaborat per la Txell Sota, formadora de lectura en veu alta de la Fundació Enciclopèdia Catalana.

Vídeo-taller: eines per treballar la lectura en veu alta

En aquest vídeo podreu trobar propostes pràctiques i consells per a aconseguir una bona lectura en veu alta. El taller té lloc en una classe d’un grup d’alumnes de teatre (Món de Mones, Escola de Teatre) i és a càrrec de Gemma Martínez, actriu i pedagoga.

Accediu al vídeo del taller

Apunts: eines per a treballar la lectura en veu alta

Altres

En l’apartat de Notícies d’aquesta web podeu trobar activitats, articles, etc. relatius a la lectura en veu alta. També a través de les nostres xarxes socials (Facebook i Twitter) donem publicitat als continguts que ens semblen d’interès.

Tornar