2020-06-02T09:38:01+00:00

LA INSCRIPCIÓ AL CERTAMEN EN CONFINAMENT HA FINALITZAT

ESTEM TREBALLANT PER TENIR TOTS ELS VÍDEOS DISPONIBLES AL NOSTRE CANAL DE YOUTUBE

GRÀCIES A TOTS ELS PARTICIPANTS! 

Esteu inscrits al XVI Certamen de lectura en veu alta? Podeu seguir-hi participant.

CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA EN CONFINAMENT

#acasallegimenveualta del 21 d’abril al 29 de maig de 2020

Descobriu en què consisteix el repte que us plantegem!

Qui hi pot participar?

Hi poden participar els centres educatius inscrits al XVI Certamen de lectura en veu alta.

Cada centre educatiu podrà enviar un màxim de 5 vídeos per categoria (la categoria Tropa de Corsaris passa a ser individual i s’accepten un màxim de 5 vídeos).

Com s’hi participa?

Els centres educatius que desitgin participar-hi han de fer una reinscripció en les categories que vulguin i demanar que l’alumnat els faci arribar un vídeo llegint en veu alta.

Què s’ha de llegir? Quin nom té l’arxiu? Quant ha de durar? Llegeix com ha de ser el vídeo i com l’has d’enviar! Si els vídeos no acompleixen les instruccions no els podrem penjar al Youtube.

I després?

Els vídeos selecionats pel centre educatiu es penjaran al Canal de Youtube de lectura en veu alta. Tothom pot compartir el seu vídeo amb amics i amigues, amb familiars, o a les xarxes socials amb l’etiqueta #acasallegimenveualta

Gràcies a la col·laboració de La Galera i de Text (segells del Grup Enciclopèdia), entre tots els centres educatius participants sortejarem 10 lots de llibres per al centre, que farem arribar quan s’acabi el confinament. També us enviarem un diploma digital per fer arribar a l’alumnat participant.

Inscripció i aprovació de les condicions legals
RECURSOS
VÍDEOS
Els vídeos que no acompleixin les característiques tècniques, nom d’arxiu, informació sol·licitada i aprovació de les condicions legals no seran acceptats i, per tant, no es publicaran ni participaran en el sorteig.